VIDEO Potukli se članovi Torcide i Armade u Rijeci: Dvoje završilo na hitnoj, više njih je privedeno

Riječki vatrogasci kazali su nam da ih je pozvala policija oko 10:10 na lokaciju gdje se dogodila tučnjava kako bi isprali cestu od krvi.

Jutros u blizini glavnog kolodvora u Rijeci potukli su se pripadnici navijačkih skupina Hajduka i Rijeke – Torcida i Armada.

-Bilo je strašno. Krvi posvuda, demolirali su cijeli kafić. Letjele su stolice, pepeljare, boce… Tuklo ih se tridesetak – rekla je čitateljica za 24sata. 

Podsjećamo, Hajduk danas u 8. kolu HNL-a od 17 sati igra u Puli protiv Istre.

Navijači Hajduka krenuli su ujutro na utakmicu i stali su u Rijeci. U ovom trenutku nije poznato je li riječ o dogovorenoj tučnjavi ili pak o napadu.  24sata neslužbeno doznaje kako ih je tamo dočekala Armada i napala, no što se točno dogodilo još uvijek se ne može reći. 

Riječki vatrogasci potvrdili su za Večernji list da ih je pozvala policija oko 10:10 na lokaciju gdje se dogodila tučnjava kako bi isprali cestu od krvi. 

Policija nam je potvrdila da je došlo do tučnjave većeg broja ljudi. 

–  Jutros oko 9 sati u širem središtu Rijeke, na području u blizini željezničkog kolodvora, došlo je do tučnjave između većeg broja osoba. Dvije osobe koje su sudjelovale u tučnjavi prevezene su na HMT radi pružanja liječničke pomoći. U službene prostorije policije privedeno je više osoba te je u tijeku kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja sudionika i okolnosti ovog događaja – rekli su nam iz policije. 

Na Facebook stranici Hooligans.cz objavljena je snimka sukoba navijača. 

Video možete pogledati OVDJE.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)