(VIDEO) ‘PENZIONERI’ SE POTUKLI U SRBIJI! Nevjerojatne scene, a svi su gledali u jednog igrača!

Nevjerojatni prizori stigli su s nogometnih terena u Srbiji, i to ne iz utakmice u kojoj se sastaju profesionalne momčadi ili barem nogometaši u najboljim igračkim godinama. ‘Šou’ se dogodio u tamošnjoj ligi veterana, u drugom rangu njihovog natjecanja, s incidentom koji je izbio tijekom susreta momčadi Zvezdare i Tenta.

Sve je krenulo nakon jednog oštrijeg starta tijekom igre. Stigao je uz dosuđeni faul na štetu Tenta, no potom je vrlo ratoborni igrač Zvezdare uzeo stvari u svoje ruke i počeo je kažnjavati protivničkog igrača potezima koji više spadaju u mješovite borilačke vještine nego u nogomet.

Situacija nije stala na tome, već je igrač Zvezdare u kojeg su bili upereni pogledi pokosio još jednog protivničkog igrača.

Teško mu sjelo odguravanje

Nakon što je udarcima ‘riješio’ jednog protivnika, incidentni nogometaš veterana Zvezdare teško je primio što ga je odgurnuo drugi igrač protivničke momčadi. Njega je uhvatio ‘u kravatu’ i oborio ga je na tlo, pokazujući još nešto iz svojeg borilačkog arsenala.

Utakmica je nakon ovog bila prekinuta, a ratoborni igrač se na koncu ipak nekako primirio.

 

Snimka otkrila detalje

Ovaj incident približio je srpski portal Telegraf, koji je tučnjavu tijekom utakmice momčadi nogometnih ‘penzionera’ opisao riječima – ružne scene tamo gdje ih nikako ne smije biti.

Kako je izgledala tučnjava u kojoj je prednjačio jedan igrač Zvezdare, pogledajte – ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)