VIDEO Milanović o otkazanom posjetu BiH

Smatra i da hrvatskom narodu u BiH pomažu njegove izjave jer bi inače bili izloženi stihiji. Pritom i zamjera hravatskoj vladi što na njihovoj zaštiti ne čini dovoljno.

Je li Milanović početak promjena u odnosu Hrvatske prema svom narodu u BiH. Po prvi put nakon predsjednika Tuđmana imamo čovjeka koji otvoreno govori o problemima koji njegov narod ima sa bošnjačkom većinom koja teži unitarizaciji države BiH.

Dosta nam je bilo licemjernih priča kako Hrvatska zagovara europski put BiH a ništa nikada nije poduzeto kako bi se hrvatski narod zaštitio, ovaj put od “uzurpatora” Komšića i njemu sličnih.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović izjavio je u ponedjeljak da će ponovo doći u Bosnu i Hercegovinu, dan nakon što je zbog sigurnosnih prijetnji otkazao posjet našoj zemlji. Milanović je u nedjelju otkazao posjet Travniku i Novoj Biloj, ali danas nije želio dodatno objašnjavati o kakvim se sigurnosnim prijetnjama radilo. Rekao je, međutim, da će ponovo u BiH i da ga u tome “nikakvi moralni bukači neće spriječiti. Neka se nose”, poručio je Milanović.