VIDEO Kapela: Već druga godina da nam netko uništava bundevu u dvorištu. E sad smo ga snimili!

Djeca su sretno legli spavati navečer uz svoju osvijetljenu bundevu u dvorištu, no cijela obitelj je ostala šokirana kada su ju ujutro vidjeli razbijenu. Kamera je ulovila počinitelja…

Drugu godinu zaredom obitelj Kovačević iz Donjih Mosta u općini Kapela budi se u nevjerici.

Netko im je za Noć vještica uništio bundevu koju su stavili u dvorište. Ovaj put su stavili kameru.

– Zapravo sam baš bijesna, živimo u maloj sredini u selu. Ovo je već druga godina da nam netko uništava bundevu u dvorištu. Ne razumijem kome smeta naša osvijetljena bundeva u našem dvorištu?! – rekla je Bojana Kovačević za MojPortal.hr.

 

POGLEDAJTE VIDEO: Muškarac preskače u dvorište i uništava bundevu

Bojana dodaje kako po hodu i jakni može nagađati o kome se radi, ali ne želi nikoga prozivati.

– Na snimci smo vidjeli auto koji se zaustavio no nismo obraćali pozornost, sad vidimo da ono od lani nije bila slučajnost. Stavili smo izdubljenu i osvijetljenu bundevu u dvorište, tako da ju pokriva kamera i nažalost, neugodno se iznenadili. Mi ne slavimo Noć vještica, no imamo djecu od tri i osam godina koje iznimno veseli osvijetljena bundeva. Ne želimo im zbog toga uskraćivati veselje – rekla je Bojana i dodala da nisu zvali policiju.

24sata

 

– Želim reći da ovo ponašanje graniči s ludilom. Lani je bundeva razbijena na ogradi jer je bila nadohvat ruke, a ovaj put je netko ušao u naše dvorište. Imamo psa pasmine Staford koji je bio pušten pa me čudi da je netko bio dovoljno hrabar – kaže Bojana i dodaje da je pas počeo lajati kada je počinitelj otišao autom.

24sata

 

– Gdje god su mala djeca bundeve su uništene. Očito se počinitelj vozi po selu i uništava bundeve. Znam još jednu obitelj koja je bundevu stavila kraj ograde pa su se isto jutros šokirali kada su ju vidjeli razbijenu. Možda da je i naša bila uz cestu i ne bi tako reagirala, no osjećaj da nam netko ulazi u dvorište je strašan – kaže Bojana.

Događaj se dogodio prije ponoći, no na snimci stoji da je bilo nakon ponoći. Pitanje je, da li netko uživa u tome što radi ili se ne može pomiriti s činjenicom da se običaji vezani za Noć vještica sve više koriste i u našim krajevima.

 

24sata.hr