‘VARAO SAM SUPRUGU, PA ŠTO?’ Zbog njihovih afera su žene povraćale, plakale pred novinarima i ostale javno osramoćene

Afere poznatih parova zabavljale su javnost kada su iznosili svoje ‘prljavo rublje’.

Dok neke zvijezde rješavaju prevare i razvode u četiri oka, druge vole u sve uključiti i javnost, a i potražiti mišljenje o svojoj situaciji.

CHRISTINE I PATRICK MCGUINNESS

Manekenka i voditeljica Christine McGuinness (33) u memoarima ‘A Beautiful Nightmare’ otkrila je škakljive detalje iz privatnog života o kojima ranije nije pričala u javnosti, piše story.hr.

Dotaknula se i skandala svog supruga, glumca i komičara Patricka McGuinnessa (48) s pjevačicom Nicole Appleton (46). Naime, Christine je vidjela na internetu da kruže fotografije Patricka i Nicole i bila je u šoku, a on joj se nije javljao kada ga je zvala.

IZVOR: PROFIMEDIA
IZVOR: PROFIMEDIA

‘Bila sam u kući s djecom, naši blizanci tada su imali četiri godine, a imali smo i 10-mjesečnu kćer Felicity. Vidjela sam da kruži fotografija njega i Nicole Appleton zagrljenih i sretnih. Povraćala sam od stresa i zvala ga, ali on se nije htio javiti. Prijatelji su mi savjetovali da ga ostavim, ali znala sam da to neću napraviti. Znala sam da je njemu teško voditi obiteljski život i da mu treba vremena. Bila sam uništena, ali znala sam da ću mu oprostiti’, priznala je voditeljica.

‘Na Twitteru sam tada objavila nekoliko statusa, ali na kraju sam Patricku sve oprostila. Nikad ga više nisam podsjećala na tu prevaru niti o tome pričala u javnosti’, dodala je Christine. Ipak, sve je otkrila u svojoj knjizi.

Inače, Christine i Patrick su u braku od 2011. i imaju kćeri Felicity (5) te blizance Penelope i sina Lea (7). Afera, koja je umalo uništila njihov brak, dogodila se 2018. kada je glumac uhvaćen u prisnom odnosu s pjevačicom tijekom izlaska u Londonu.

ALICE EVANS I IOAN GRUFFUDD

Glumica Alice Evans (53) ne prestaje iznositi u javnost detalje svog odnosa s kolegom Ioanom Gruffuddom (48) koji je podnio zahtjev za razvod od nje, a nedavno je na Instagramu potvrdio vezu s Biancom Wallace (29).

‘Hvala ti što si mi vratila osmijeh na lice’, napisao je Ioan i to je bio okidač za Alice koja je odlučila da će otkriti kako se uskoro bivši suprug ponašao prema njoj. Podijelila je na Instagramu fotografiju na kojoj je Bianca za koju tvrdi da joj nekad bila prijateljica.

IZVOR: PROFIMEDIA
IZVOR: PROFIMEDIA

‘Ovo je nova djevojka mog supruga. Gledajte, ne bi mi smetalo da je došao k meni i rekao: ‘Slušaj, mislim da sam se zaljubio u drugu’. No nije to učinio. Dvije godine je govorio ljudima na setu serije na kojoj je radio da sam alkoholičarka, potpuno nestabilna i užasna majka. To je jako netočno i ružno. Molim vas, znam da vas izluđujem sa ovim stalnim novim informacijama, no ljuta sam jer se od mene učinilo ono što nisam. Najbolja sam majka i to je ono za što me je briga’, napisala je Evans i na objavi ukinula komentare. Kasnije ju je obrisala.

Glumica je ranije Biancu nazvala ku*vom i optužila ju da joj je ukrala supruga te rasplakala djecu. Usto je lajkovima na obiteljskim fotografijama na Instagramu iz 2018. dokazala da je Wallace poznavala otprije Ioana.

Inače, Evans i Gruffudd su se zaljubili 2000. na setu popularnog filma ‘102 Dalmatinca’ i vjenčali su se sedam godina kasnije. Imaju dvije kćeri, Ellu Betsi (12) i Elsie Marigold (8).

SANDRA BULLOCK I JESSE JAMES

Dok Sandra Bullock (57) rijetko priča o svom privatnom životu, njezin bivši suprug Jesse James (52) odlučio se svojedobno oglasiti o njihovom propalom braku i to učinio na grozan način.

‘Nikad nisam bježao od bilo čega što sam napravio. Preuzimam punu odgovornost. Varao sam svoju suprugu. Pa što? To su napravili i milijuni drugih muškaraca’, rekao je besramno poduzetnik.

Naime, u ožujku 2010., nakon što je Sandra osvojila nagradu Oscar za film ‘The Blind Side’, procurilo je u javnost da ju je James prevario s tetoviranom stripericom Michelle McGee i još nekoliko žena.

IZVOR: PROFIMEDIA
IZVOR: PROFIMEDIA

‘Da budem iskren, nije bilo od mene pravedno što sam uopće bio u vezi’, istaknuo je poduzetnik.

Bullock i James su se razveli 2010. nakon pet godina braka. Glumica je tek kasnije progovorila o propalom braku.

‘Moj život je imao zaokret koji nije bio baš ugodan. No mislim da se to dogodilo da shvatim dublji smisao obitelji’, rekla je Sandra koja je ostvarila veliku želju o majčinstvu posvojivši sina Louisa (11) i kćer Lailu (9).

ELIZABETH HURLEY I HUGH GRANT

Prevara Hugha Granta (61) dok je bio u vezi s Elizabeth Hurley (56) bila je itekako javna. Naime, glumac je 1995. uhićen s prostitutkom Divine Brown. Priznao je krivnju i dobio dvije godine uvjetno.

U trenutku kada je njegova prevara procurila u javnost, bio je osam godina u vezi s Elizabeth. Ona mu je oprostila, a konačno su prekinuli 2000. Nakon svega su ostali dobri prijatelji i on je čak krsni kum njezinom sinu Damianu.

IZVOR: PROFIMEDIA
IZVOR: PROFIMEDIA

Mislim da znate u životu što je dobra, a što loša stvar. E, pa ja sam učinio lošu i to je to’, komentirao je svojedoobno Grant skandal s prostitutkom.

DAVID BOREANAZ I JAIME BERGMAN

Zvijezda kultne serije ‘Buffy, ubojica vampira’ David Boreanaz (52)  prevario je suprugu, manekenku i glumicu Jaime Bergman (46) s Rachel Uchitel, jednom od najpoznatijih ljubavnica preljubnika Tigera Woodsa.

IZVOR: PROFIMEDIA
IZVOR: PROFIMEDIA

David je šokirao obožavatelje rekavši da je afera bila iskustvo koje je zbližilo njega i Jaime te pomoglo njihovom braku. ‘Nekad se nađeš u određenim situacijama koje mogu biti destruktivne. Vjerujem li u odustajanje? Ne vjerujem. Ja sam borac. Ja sam ljubavnik’, ispričao je.