U Zagrebu propucali dva kafića! ‘Čini mi se da su pucali iz auta, imamo troje djece, bojimo se’

Zagrebačka policija dobila je dojavu o oštećenom kafiću u Kustošiji. Utvrdili su da su oštećenja nastala u pucnjavi u noći na subotu. Iste noći propucan je kafić u Novom Zagrebu

Oko 4 sata probudila su nas tri pucnja. Imamo troje djece, mogli su nastradati. Bojimo se, rekli su nam susjedi iz Kustošijanske ulice u Zagrebu gdje je u noći propucan kafić.

Zagrebačka policija dobila je dojavu ujutro. Kafić nije radio. Na ulaznim vratima vidljiva su oštećenja koja odgovaraju rupama od metaka. Kako su nam rekli susjedi, oko tog kafića su uvijek nekakvi problemi.

Policija je često dolazila.

– U zadnjih godinu zvali smo policiju sigurno desetak puta. Pijanstvo, predoziranje, tučnjava… – rekao nam je jedan susjed.

– Zovemo policiju, tražimo da istraže što se događa, ali ne pomaže. U trenutku pucnjave čini mi se da nikoga nije bilo u kafiću, dva pucnja su bila bliža a jedan iz daljine, kao da je iz auta pucano. Vjerojatno je to bilo upozorenje – dodaje stanar. 

Zagrebačka policija potvrdila nam je da su rupe na ulaznim vratima kafića u Kustošijanskoj ulici od metaka. Objavili su i kako su isto jutro dobili dojavu o još jednom propucanom kafiću na drugom kraju grada, u Jakuševečkoj ulici. 

Propucana dva kafića

Policija je 11. rujna u jutarnjim satima zaprimila dvije dojave o oštećenjima ugostiteljskih objekata u Kustošijanskoj ulici i Jakuševečkoj cesti. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja je utvrđeno da je zasad nepoznati počinitelj vatrenim oružjem ispalio nekoliko hitaca kojom prilikom su, na oba objekta, nastala oštećenja na vratima. U navedeno vrijeme oba ugostiteljska objekta su bila zatvorena. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)