Tony Cetinski: “Otkazat ću koncert ako ne ukinete covid potvrde”

‘Ugovor nije potpisan i neću ga pristati potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti jer naš obraz još uvijek nije na prodaju unatoč potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje obitelji’, tvrdi Tony Cetinski.

Koncert Tonija Cetinskog na zadarskom Adventu najavljen je za 22. prosinca, a upravo se tim povodom Tony oglasio na svom Facebook profilu, iako je njegov managment potvrdio koncert. Napisao je da nije znao da će se tražiti potvrde na ulazu i da on neće pjevati ako organizator ostaje pri odluci za potvrde.

“Dragi svi, već se naveliko najavljuje moj nastup 22.12. na Adventu u Zadru a da prilikom poziva nitko nam nije spomenuo COVID potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru!  Da dobro ste čuli, NA OTVORENOM!

“Ugovor nije potpisan i niti ću ga pristati potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti jer naš obraz još uvijek nije na prodaju unatoč potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje obitelji”, započeo je Cetinski.

‘Tko se u Boga uzda, gladi se ne boji’

“Moji suradnici (15 obitelji ) koji su uvijek dio pogona i našeg djelovanja na svim koncertima, moja publika i moja malenkost bi bili presretni zasvirati i pjevati kao i bezbroj puta prijašnjih godina u Zadru, volimo dolaziti i zabaviti se u tom divnom gradu ali eto ponavljam: COVID POTVRDA NA NAŠIM KONCERTIMA NIJE U SKLADU SA NAŠIM ŽIVOTNIM UVJERENJIMA I NE ŽELIMO BITI KUPLJENI JUDINIM ŠKUDAMA KAKO BI PROMOVIRALI A KAMOLI PODRŽALI SPROVOĐENJE VEC SPOMENUTE POTVRDE”, oštro reagira Tony.

“Već smo ljetos otkazali cijelu turneju u Sloveniji zbog istog razloga i nije bilo lako jer novac je svima potreban ali eto nas, guramo nekako i živi smo i zdravi , hvala dragom Bogu. Tko se u Boga uzda, gladi se ne boji! Ostalim kolegama želi lijep provod i blagoslovljenje blagdane.

“Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podjela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom. Ima nas više nego što neki misle ili bi željeli da nas bude! BLAGOSLOVLJEN I ČESTIT BOŽIĆ SVIMA ma gdje bili, voli vas vaš Tony”, poručio je pjevač.

Fra Marin i Tony
Fra Marin i Tony

Net.hr