TOMISLAV IVANČIĆ: Znaj ponekad u danu ljudima zaželjeti sve najbolje, sretan i uspješan život, kao na Novu godinu

“Da bi se to dogodilo, dobro je zapamtiti ovu molitvu: Jednu molbu htio bih ti, Bože reći: dopusti mi, Gospodine, u svim novim danima imati više vremena za tebe, imati vremena za sebe, imati vremena za sve druge koji sa mnom idu istim životnim putem! Neka ti Bog daruje ispunjena vremena!”, poručuje Tomislav Ivančić u knjizi “Smrt nije kraj”.

Znaj ponekad u danu ljudima zaželjeti sve najbolje, sretan i uspješan život, kao na Novu godinu. Ako tako činiš, dogodit će se ono što kaže Keller: “Jedan dan može biti biser, a jedna godina možda ništa.”
Znaj ponekad u danu ljudima zaželjeti sve najbolje, sretan i uspješan život, kao na Novu godinu.
Misli na to da je vrijeme dragocjeno. Nemoj Bogu krasti vrijeme, ali ni ljudima. Napoleon je to rekao: “Postoje kradljivci, koje zakon ne kažnjava, a oni ljudima kradu ono najvrednije: vrijeme.”
Misli na pjesmu koju je izgovorio Carlyle: “Budi pozdravljen, o zlatni dane! Izišao si iz vječnosti. U vječnost ćeš ponovno potonuti. No, ti ne smiješ proći, a da te ja nisam blagoslovio jakim, plemenitim djelima.”
Neka ti Bog daruje ispunjena vremena!
Da bi se to dogodilo, dobro je zapamtiti ovu molitvu: “Jednu molbu htio bih ti, Bože reći: dopusti mi, Gospodine, u svim novim danima imati više vremena za tebe, imati vremena za sebe, imati vremena za sve druge koji sa mnom idu istim životnim putem!” Neka ti Bog daruje ispunjena vremena!