STRAVA U SLAVONIJI! KUPILI MALOLJETNU DJEVOJČICU TE JU ZAROBILI I MLATILI: Iza svega stoji dogovor roditelja koji će se sada naći pred sudom

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu ispitani su roditelji 14-godišnjaka, 35-godišnji hrvatski državljanin i 30-godišnja srpska državljanka.

Uz njih, ispitani su i 36-godišnjak i 37-godišnjakinja, oboje hrvatski državljani, roditelji 15-godišnjakinje. Osumnjičeni su za trgovanje ljudima.

Sve je počelo početkom lipnja ove godine, kada su roditelji 14-godišnjaka, došli u kuću u gradu na području Brodsko-posavske županije u kojoj je živjela 15-godišnjakinja s roditeljima.

 

Otac prijetio kćeri

Cilj im je bio dogovoriti prisilni brak djevojčice i dječaka, ali i cijenu za koju će kupiti djevojčicu.

Djevojčica se protivila prisilnom braku, zbog čega joj je otac prijetio batinama. Tako je, bez obzira na sve, obavljena “prodaja” djevojčice.

 

Roditelji dječaka su djevojčicu zatočili, te su okrivljeni za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede djetetu koje se opiralo prisilnom braku.

Svi četvero osumnjičeni su za trgovanje ljudima.

Uz to, roditelji dječaka osumnjičeni su za oduzimanje slobode djevojčici i nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju, a otac djevojčice za prijetnju djetetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)