RONALDO KLUBU ZARADIO 220 MILIJUNA EURA U TJEDAN DANA! Ne mogu dovoljno printati, planulo 300 tisuća ‘sedmica’

Cristiano Ronaldo još uvijek nije nastupio za Manchester United otkako se vratio u Englesku iz Juventusa, a već obara rekorde. Edinson Cavani prepustio mu je ‘njegovu’ sedmicu na dresu, a taj je dres prodajom premašio sva očekivanja.

‘Veliki rival’ Cristiana Ronalda, Lionel Messi, prelaskom u PSG iz Barcelone svoj je dres prodao u 150 tisuća primjeraka istog trenutka kada je pušten u prodaju, a prema podacima engleskih medija, Portugalac je to uspio napraviti još i bolje! Duplo bolje točnije!

Mediji se pozivaju na stranicu Love the Sales te tvrde da je Cristianov dres prodan u 300 tisuća primjeraka, u vrijednosti od 220 milijuna eura! Apsolutni rekord u tako kratkom roku.

United i Ronaldo – globalni brend

Poznata je stvar da je Portugalac jedan od najvećih sportskih ‘brendova’ na svijetu, no ni njegov klub nije daleko. Manchester United popularan je diljem svijeta, a pogotovo u Aziji, gdje se i prodalo uvjerljivo najviše dresova.

Foto: Instagram/Screenshot

Kao dobar pregovarač, Cristiano je u ugovor staio klauzulu prema kojoj dio profita ide i u njegov džep, tako da će osim plaće, puno zaraditi i na prodaji dresova s kultnom sedmicom Crvenih vragova.

Portugalac bi trebao debitirati u sutrašnjem ogledu protiv Newcaslte Uniteda koji se igra u 16 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)