Publika oštro kritizirala novi nastavak ‘Sam u kući’: ‘Ovo je uvreda originalu, katastrofa!’

Obožavatelji božićne franšize ‘Sam u kući’ razočarani su njezinim najnovijim nastavkom. Smatraju ga loše napisanim, niskobudžetnim pokušajem kopiranja originalnog prvog filma

Šesti dio kultne božićne franšize ‘Sam u kući’ počeo se prikazivati sredinom studenog u SAD-u, a na IMDb-u je već ‘zaradio’ loše ocjene i lavine kritika.

Najnoviji nastavak filma, ‘Home Sweet Home Alone’, zapravo je remake prvog, originalnog filma, no većina gledatelja se slaže da mu nije ni ‘u peti’. Na IMDb-ju ima ocjenu 3.5 od 10, a nepopularniji od njega je jedino četvrti nastavak, ‘Taking Back the House’ iz 2012., s ocjenom 2.9.

Foto: promo
Foto: promo

– Pokušali su prekopirati original, koji je bio klasik. Ovo je uvreda za originalni film. Ovo je niskobudžetni, loše napisani i loše izvedeni pokušaj snimanja filma – napisao je razočarani gledatelj.

Foto: promo
Foto: promo

Ovaj film je toliko loš da me izgubio u prvih pet minuta. U deset minuta sam izašao iz sobe. Napravljen je za ljude bez IQ-a, zrelosti, te smisla za kvalitetu i humor – zaključio je.

– Je li ovo horor film? Odabir glumaca je loš, no film je daleko gori od glumačke ekipe. Nasilje je bilo mnogo gore nego u originalu – glasi jedna od kritika.

– Prestanite petljati s našim djetinjstvom i našim uspomenama i pustite klasike da stoje sami za sebe. Prestanite raditi remakeove koji su čisto smeće poput ovoga. Bezvrijedan je – zaključio je gledatelj.

Foto: promo
Foto: promo