Potpuna dominacija: Hrgović izudarao Crnogorca u tri runde

Za svoju 13. pobjedu Filip Hrgović u Klagenfurtu je sredio Crnogorca Marka Radonjića, koji je izdržao tri runde udaraca dok sudac nije odlučio prekinuti neravnopravan meč

Devet minuta ili tri runde. Toliko je u ringu s Filipom Hrgovićem izdržao “Crnogorski čekić” Marko Radonjić. Tri runde teških udaraca, šest odbrojavanja, dok, konačno, i prije početka četvrte runde sudac nije rekao da je bilo dosta. Prekid!

Filip Hrgović u hrvatskom ambijentu u Klagenfurtu na Wörthersee stadionu proslavio je 13. pobjedu u karijeri u isto toliko mečeva i, usput, zadao prvi poraz svom protivniku, inače 229. teškašu svijeta, u njegovom 23. meču. Dakako, i zadržao svoj međunarodni IBF pojas.

24sata

Radonjić je “El Animalu” parirao tek u prvoj rundi, samo iz razloga što udaraca u istoj gotovo da nije ni bilo. Tek potkraj jedan Hrgin direkt, ali koji je samo najavio ono što će uslijediti. Kanonadu udaraca od koje je Radonjić samo u drugoj rundi pet puta padao na pod. 

Međutim, digao se svaki put na sudačko odbrojavanje, preživio čak i cijelu treću rundu, ali to je na koncu bio i njegov kraj.

24sata

Hrgović sada nastavlja put prema borbi za titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po IBF verziji, naravno, pod uvjetom da dočeka pravog protivnika jer Radonjić to nije bilo. Uoči ove borbe bio je na trećemu mjestu IBF-ove ljestvice izazivača, a da bi dobio status izazivača za titulu svjetskog prvaka mora proći još nekoliko borbi…

24sata

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)