Policija u Slavoniji pronašla napadača koji je Zadraninu probio lubanju nožem

Otac ozlijeđenog mladića prozvao je policiju zbog činjenice da događaj nije objavila

Policija je pronašla mladića koji je prije gotovo dva tjedna pokušao ubiti mladića ispred medicinske škole u Zadru ubodem nožem u glavu. Zadraninu je zbog toga uklonjen dio lubanje, a liječnici su istakli da bi da je samo milimetar oštrica ušla dublje mladić izgubio život. Rekao je to otac ozlijeđenog mladića koji je prozvao policiju zbog činjenice da događaj nije objavila i stoga je sam na oglasnog ploči ispisao potjernicu s naslovom “Traži se”, te ispisao opis napadača i događaja te istodobno i dao opis mladića, piše večernji.hr.

– Policijski službenici kriminalističke policije, Službe kriminalističke policije i Druge policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju.

Sumnjiči ga se da je 13. studenog 2021. godine oko 02.30 sati u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, prilikom verbalnog sukoba i fizičkog naguravanja između više mlađih osoba, iz džepa odjevnog predmeta izvadio nož kojim je oštećenom 21- godišnjaku zadao ubodnu ranu u predjelu glave, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Tom prilikom 21-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

U sklopu provođenja izvida i prikupljanja svih relevantnih činjenica i saznanja o događaju, osumnjičeni je uhićen tijekom jučerašnjeg dana na području brodsko-posavske županije te priveden u prostorije policije. Tom prilikom od njega je oduzet preklopni nož. Zbog kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava, te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja – istakli su iz zadarske policije.

Do sukoba je navodno došlo zbog glazbe koju je puštala druga skupina mladića.