POGLEDAJTE SNIMKU ŠOKANTNOG POLICIJSKOG NASILJA: Nije imao masku?

Velimir Bujanec je na svom facebook profilu objavio šokantnu snimku policijskog nasilja jer navodno muškarac nije nosio masku a policajci su ga izudarali i izbacili iz vlaka!

”Redakciji Bujice gledatelji su dostavili snimku brutalnog policijskog nasilja iz vlaka koji je jučer prometovao na relaciji Zagreb – Dugo Selo. Jedan putnik nije imao masku, prišla su mu dva policajca, izmijenili su nekoliko riječi, nakon čega su uslijedili udarci i fizičko izbacivanje iz vlaka.

U pomoć mu je priskočila tek jedna žena i zapomagala: “Što radite?! Sramite se!” Zanimljivo je kako su stožeraši svojedobno i obvezno nošenje maski uspoređivali sa zakonskom obvezom uporabe pojasa u automobilima. Ipak, uporaba pojasa definirana je zakonom, a ne odlukom tzv. Stožera i kad se ne vežeš pojasom – ne dobiješ batine, nego novčanu kaznu. S maskama je, iz nekog razloga – drugačije…” naveo je Bujanec.

Upozoravamo da je snimka uznemiravajuća!

Ministar Božinović bi se malo mogao prestati bavit stožerom i covid potvrdama, a više ovakvim osobljem u svojim redovima. U svakom slučaju očekujemo očitovanje ministra Božinovića o ovom slučaju!