PODIVLJALA U PRITVORU, NAPRAVILA KAOS! Hrkalović gubi kontrolu: ‘Mnogi će na robiju ako ja progovorim’

Drama u životu bivše tajnice MUP-a Dijane Hrkalović nastavila se u pritvoru koji očigledno ne podnosi dobro. Kako piše srpski Informer Hrkalović je pobjesnila kada je saznala da je njezina žalba za ukidanjem pritvora odbijena.

Bila je toliko bijesna, tvrde izvori portala, da je skoro sat vremena vrištala da ona ‘neće trunuti u zatvoru’.

“Ako ja progovorim, ako ja kažem sve što znam, mnogi će na robiju”, poručila je uzrujana bivša tajnica.

Inače, njezini odvjetnici su u spomenutoj žalbi tvrdili da se Hrkalović ukine pritvor jer ona “ne može utjecati na svjedoke jer su svi svjedoci policajci”.

Likvidacijama nema kraja

Podsjećamo, 15. listopada određen joj je pritvor u trajanju od 30 dana. Hrkalović se tereti da je zloporabila svoj položaj i pomagala mafijašima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, ali i da je sama umiješana u nekoliko likvidacija.

Nakon inicijalnog skandala pojavile su se nove informacije da je bivša državna tajnica MUP-a znala za skoro sva ubojstva klana “Belivuk” i da je u više slučajeva naređivala praćenje ljudi koje su mafijaši kasnije zvjerski ubijali.

Redom su to ubojstva Vlada Popa, direktora kasina ‘Havana’, koji je izrešetan u kafiću, Dragoslava Miloradovića koji je ubijen pred ženom i odvjetnika Miše Ognjanovića, likvidiranog ispred stana. Sva trojica na neki način bila su povezana s Lukom Bojovićem, vođom Zemunskog klana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)