Oglasila se oružarka sa seta na kojem je stradala snimateljica: Nevina sam, krivi su producenti!

‘Borila se da dobije obuku i odgovarajuće vrijeme za pripremu pucnjavu. No sve je postalo nesigurno zbog različitih čimbenika, uključujući nedostatak sigurnosnih sastanaka’, stoji u priopćenju

Oružarka Hannah Gutierrez-Reed (24) tvrdi da ‘nema pojma’ kako su pravi metci dospjeli na set, te da je natjerana raditi dva posla što je značilo da se nije mogla koncentrirati na sigurnost oružja. Za sve krivi producente zbog stvaranja nesigurnog okruženja na setu, piše Daily Mail.

Podsjetimo, Alec Baldwin (63) je slučajno ubio snimateljicu i direktoricu fotografije Halyne Hutchins dok su uvježbavali scenu pucnjave.

– Sigurnost je Hannin prioritet broj jedan na snimanju. U konačnici ovaj set nikada ne bi bio ugrožen da nije bilo pravog streljiva. Hannah nema pojma odakle su došli pravi meci – rekli je Hannah preko odvjetnika.

– Borila se da dobije obuku i odgovarajuće vrijeme za pripremu pucnjavu. No sve je postalo nesigurno zbog različitih čimbenika, uključujući nedostatak sigurnosnih sastanaka – stoji u priopćenju.

24sata

Njezini odvjetnici dodali su da je radila na dvije pozicije što joj je izuzetno otežavalo fokusiranje na posao. Naime, ona je radila kao i ključna pomoćnica u odjelu za rekvizite.

Njezine tvrdnje slične su kao i one drugih članova ekipe koji su također rekli da produkcija nije bila sigurna. Većina njih okrivila je pomoćnika redatelja Davea Hallsa, za kojeg su rekli da je u prošlosti već bio optuživan za sigurnosne propuste.

24sata

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)