Nogometaš iz BiH iznenada preminuo u 26. godini života

“S velikom tugom obavještavamo javnost kako nas je napustio naš trener u omladinskoj školi i bivši igrač kluba Nemanja Mirosavljević.

Nemanja je branio boje RFK Grafičar u sezoni 2020/21., a nakon toga je odlučio završiti profesionalnu karijeru i oprobati se u trenerskim vodama. Radio je kao trener u školi nogometa našeg kluba. Miros je bio prepoznatljiv po osmijehu i dobroj energiji, važio je za omiljenog suigrača i trenera kog su djeca voljela”, poručili su iz Grafičara.

Mladi nogometaš iznenada je preminuo u 26. godini života.

Tijekom igračke karijere nastupao je, između ostalih, za Vojvodinu, Inđiju, Radnik iz Surdulica, igrao je još u Španjolskoj i Bosni i Hercegovini, a prošao je omladinsku školu Rada s Banjice.

“Ovom prilikom obitelji Mirosavljević upućujemo izraze najdubljeg saučešća. O detaljima pokopa klub će blagovremeno obavijestiti javnost. Nemanja, pamtit ćemo tvoj osmijeh i dobrotu. Zauvijek ćeš biti s nama. Počivaj u miru”, piše u priopćenju koje je FK Grafičar podijelio na društvenim mrežama.

Mirosavljević je igrao poziciju središnjeg veznjaka, a u Premijer ligi BiH je nastupao u drugom dijelu sezone 2017/18. Za Krupu je te sezone upisao 13 nastupa, dok je četiri nastupa zabilježio u Kupu BiH gdje se i dva puta upisao u listu strijelaca.