Nevjerojatna snimka: Pa ovo je GTA Osijek! Mlatili su se ispred garaže, gazili i sudarali autima

Dobili smo snimku koja počinje tučnjavom više mladića. Na njoj se vidi kako vozač BMW-a pokušava pregaziti ljude. Na kraju BMW namjerno udara u Peugeot. Policija zna za snimku

Dvojica mlate jednog ispred garaže, treći pokušava izvući vozača BMW-a. U jednom trenutku BMW kreće i zabija se u garažu. Umalo je pregazio mladiće. Njih trojica se vraćaju u Peugeot koji je parkiran malo dalje.

Početak je to nevjerojatne snimke koju smo dobili. 

Pogledajte video: GTA Osijek, mlatili se i sudarali autima

Netko sve snima s prozora

Kako smo doznali iz više izvora, snimka je iz Osijeka.

24sata

U nastavku snimke koja na trenutke nalikuje na scene iz holivudskih filmova ili igrice poput GTA, trojica mladića vraćaju se u Peugeot parkiran na ulici. Netko sve snima s prozora.

24sata

Mladić kojeg su tukli ispred garaže sjeda u BMW na suvozačko mjesto. Auto kreće u rikverc.

Paralelno je s Peugeotom, dodirnuli su se.

– Isuse, vidi budale! – čuje se na snimci.

24sata

BMW odlazi. Vraća se u rikverc i udara u Peugeot. 

Osječka policija o incidentu:

‘Dana 7. rujna, u 01,48 sati, operativno dežurstvo II. Policijske postaje Osijek, zaprimilo su telefonsku dojavu da se u Osijeku, Bogdanovčaka 1, na prostoru ulice tuče više osoba. Do sada provedenim kriminalističkim istraživanje utvrđeno je da se fizički sukobilo pet punoljetnih hrvatskih državljana. Policijski službenici, uz suradnju s Državnim odvjetništvom, nastavljaju kriminalističko istraživanja u cilju utvrđivanju svih sudionika i relevantnih okolnosti događaja, kao i utvrđivanje postojanja elemenata kaznenih djela „Teška tjelesna ozljeda“ iz čl. 118. KZ-a u svezi čl. 34. KZ-a (pokušaj), „Oštećenje tuđe stvari“ iz čl. 235. KZ-a, „Nasilničko ponašanje“ iz čl. 323. a KZ-a, i „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“  iz čl. 215. KZ-a’.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)