Nestale djevojke iz Pule vratile se Hrvatsku: U bijeg su krenule na poziv nepoznatog čovjeka?

Djevojke su pronađene u autobusu na granici Crne Gore i Albanije, a automobil kojim su se udaljile nisu pronašli. U bijeg su krenule na poticaj nepoznatog čovjeka kojeg su upoznale preko društvenih mreža, neslužbeno doznajemo

Sestrične Ema Novaković (19) i Ena Martinčić (17) iz Pule, nestale u nedjelju, a koje su sinoć zaustavljene na granici između Crne Gore i Albanije, stigle su u Hrvatsku, potvrdili su za Glas Istre iz PU istarske. Djevojke će danas tijekom dana ispitati u policijskoj postaji nakon čega će biti poznate okolnosti njihovog bijega.

Podsjetimo, Ema Novaković (19) i njezina sestrična Ena Martinčić (17), učenice pulske Gimnazije nestale su u nedjelju između 17.30 i 18 sati nakon što su se automobilom Volkswagen s adrese Bože Gumbca 32 udaljile u nepoznato. 

Kako neslužbeno doznaje Glas Istre, djevojke su pronađene u autobusu na granici Crne Gore i Albanije, a automobil kojim su se udaljile nisu pronašli. Krajnji cilj mogla bi biti Turska, a u bijeg su krenule na poticaj nepoznatog čovjeka kojeg su upoznale preko društvenih mreža. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)