Nakon voditeljskog gafa u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” oglasio se HRT: ” Ispričavamo se gledateljima”

Nedugo nakon njihovog gafa, iz Splita se s lošim vijestima o stanju s koronom javila njihova kolegica Regina Zubanović koja im je poručila da je rano ujutro pa im je zbog toga sve oprošteno, no voditelji sebi ne mogu oprostiti ovakav gaf.

Udanašnjoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” u kojoj je gostovao Zvonimir Šostar, savjetnik ravnateljice Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, gledatelje je iznenadila, po mnogima, neprimjerena reakcija voditelja

Šostar je govorio o stanju s koronavirusom i gripom te je naglasio važnost cijepljenja protiv obje bolesti.

-Covid u kombinaciji s gripom sasvim sigurno vodi do Mirogoja- rekao je Šostar nakon čega je kamera uhvatila voditelja Ognjena Golubića i voditeljicu Maju Ciglenečki kako, u najmanju ruku neobično reagiraju na njegovu izjavu, naime nisu se mogli suzdržati od smijeha.

-Malo crnog humora, kad smo kod tog Mirogoja- Nastavni zavod je baš na tom putu, ali dobro, ovo je bila šala- rekao je Ognjen, na što se njegova kolegica Maja nasmijala.

Nedugo nakon njihove reakcije, iz Splita se s lošim vijestima o stanju s koronom javila njihova kolegica Regina Zubanović koja im je poručila da je rano ujutro pa im je zbog toga sve oprošteno, no voditelji sebi ne mogu oprostiti ovakav gaf, a o cijeloj situaciji oglasio se i HRT.

-Hrvatska televizija se ispričava gledateljima zbog neumjesnog komentara i neprimjerene reakcije voditelja Ognjena Golubića i Maje Ciglenečki u studiju jutrošnje emisije “Dobro jutro, Hrvatska” nakon uključenja uživo Zvonimira Šostara i njegove rečenice da “Covid u kombinaciji s gripom vodi do Mirogoja”. Reakcija voditelja nije bila profesionalana s obzirom na trenutak i ozbiljnost situacije u kojoj se Hrvatska nalazi u borbi s Covid pandemijom- navode s HRT-a.

Večernji list