Na setu filma ‘Indiana Jones’ iznenada preminuo član ekipe

Nesretni Cupac snimao je komplicirane kaskaderske scene i radio na nekolicini velikih projekata kao što su filmovi o Harryju Potteru, ‘Da Vincijev kod’, ‘Čuvari galaksije’ i Marvelovom ‘Venomu’

Snimanje petog i posljednjeg nastavka Indiane Jonesa odvija se trenutačno u Maroku, a nakon niza problema koji su se ispriječili pred nastavkom ove uspješne filmske franšize, producenti su u četvrtak pronašli i beživotno tijelo člana snimateljske ekipe, 54-godišnjeg Nicka Cupaca.

Hollywood Actor Harrison Ford is spotted with the cast and crew on set, filming the new Indiana Jones 5 movie in Sicily

 

Nesretni Cupac snimao je komplicirane kaskaderske scene i radio na nekolicini velikih projekata kao što su filmovi o Harryju Potteru, ‘Da Vincijev kod’, ‘Čuvari galaksije’ i Marvelovom ‘Venomu’.

 

Iako je nova smrt za vrijeme snimanja sve neizbježno asocirala na nedavnu tragediju sa snimateljicom Halynom Hutchins koju je slavni holivudski glumac Alec Baldwin slučajno upucao, riječ je o prirodnoj smrti, prenose brojni inozemni mediji.

Članovi filmske ekipe odali su počast voljenom kolegi, no snimanje je odmah nastavljeno. Peti dio filmske franšize ne može si dopustiti nove odgode nakon što je film prvo zaustavila pandemija koronavirusa, a onda i ozljeda ramena glavnog glumca Harrisona Forda, zbog koje je sve pauzirano na tri mjeseca.

 

24sata.hr