Mladić iz Velike Britanije došao u posjet rodbini u Vukovaru pa tamo zapalio hrvatsku zastavu

Mladić (20) je došao u posjet rodbini koja živi na području Vukovarsko-srijemske županije te je 11. rujna, oko 3 sata, u Vukovaru otvorenim plamenom zapalio zastavu koja je bila na pročelju stambene zgrade

Tijekom proteklog vikenda u Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim državljaninom Velike Britanije te utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo povrede ugleda Republike Hrvatske. 

Prema navodima policije 20-godišnjak je došao u posjet rodbini koja živi na području Vukovarsko-srijemske županije te je 11. rujna, oko 3 sata, u Vukovaru otvorenim plamenom zapalio zastavu koja je bila na pročelju stambene zgrade, čime ju je oštetio, a time i oskvrnuo ugled Republike Hrvatske.

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su protiv osumnjičenika podnijeli kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Povreda ugleda Republike Hrvatske, a tijekom daljnjeg postupka istražni sudac Županijskog suda u Vukovaru mu je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)