Medicinski tehničar ubrizgavao ljudima zrak u vene i ubijao ih je. Osudili ga na smrtnu kaznu

Serijskog ubojicu osudili su na smrtnu kaznu jer je namjerno ubrizgavao zrak u žile pacijenata. Proglasili su ga krivim, a tvrdi da ih je ubio iz zabave

William George Davis (37) ubio je četiri pacijenta na Odjelu za kardiovaskularne bolesti u teksaškoj bolnici. Ubrizgavao im je zrak u arterijske žile, a nakon toga tražili su za njega smrtnu kaznu.

Tužitelj Smith Jacob Putman tijekom suđenja je izjavio da je bolnica “savršeno mjesto za serijskog ubojicu”, kako prenosti The Mirror.

Sud je 19. listopada donio presudu da je Davis kriv jer je ubrizgavao zrak u žile Christophera Greenawaya (47), Jose Kalina (58), Ronalda Clarka (68) i Johna Laffertyja (74).

Liječnici su bili zbunjeni jer se pacijentima pogoršalo stanje nakon operacije, a nalazi su pokazali zrak u njihovim mozgovima, izvijestio je New York Times.

Potvrdili su da je Davis bio jedini medicinski tehničar na dužnosti u vrijeme smrti.

– Proglasite ga krivim i osudite ga na smrtnu kaznu jer je to učinio – rekao je tužitelj obraćajući se sucima.

Tužitelji su rekli da je Davis serijski ubojica koji je ‘uživao’ ubrizgavati zrak u pacijente, a da to nitko ne gleda, izvijestio je New York Times. Branitelj Phillip Hayes rekao je na sudu da bolnica ima mnogo problema i da je Davis bio na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)