Marinko novu suprugu vodi kod bivše žene na večeru: ‘Nije mi svejedno, tko zna što će biti…’

U isto vrijeme Gordani i Bernardu u goste dolazi Gogina kći Severina. Premda se Bernard u prošloj epizodi premišljao hoće li nastaviti s eksperimentom, čini se da je sada sve uredu

U večerašnjoj epizodi showa ‘Brak na prvu’ supružnici Ana i Marinko odlaze u goste kod njegove bivše supruge Vesne. Iako je Ani cijela ta situacija neobična jer je, kako kaže, posesivna, odlučila je da neće razmišljati o sebi nego o Vesni i njezinim osjećajima zato što Marinko dovodi novu djevojku.

 

Marinko je zbog večere u isto vrijeme i uzbuđen i zabrinut.

 

– Nije mi svejedno – kad se dvije žene nađu, nikad ne znaš kakva će reakcija biti – rekao je, piše RTL.

 

U isto vrijeme Gordani Bernardu u goste dolazi Gogina kći Severina. Premda se Bernard u prošloj epizodi premišljao hoće li nastaviti s eksperimentom, čini se da je sada sve uredu. Supruzi Gogi pomogao je oko pripreme ručka za Severinu.

24sata

 

Edin i Erna su nakon svađe oko haljine u trgovini otišli na večeru. Suprug Edin se prema njoj ponašao vrlo lijepo te su zajedno komentirali ceremoniju i parove. Zaključili su da se dosta njih nije zaljubilo no, Edin je uz to natuknuo kako možda nije sve kako se čini i tako zbunio suprugu.

24sata

 

– Puno ljudi imaš ovdje, moraš dobro, dobro rezonirati situaciju… Vjerujem da će nakon ovoga svi biti u šoku – rekao je Edin dok Erni ništa od toga nije bilo jasno.

Kako će se razvijati odnosi parova nakon ceremonije saznat ćemo u novoj epizodi RTL-ovog showa.