Maras nakon politike pokreće svoj biznis: ‘Saborska mirovina nije bila opcija. Želim raditi’

Gordan Maras baca se u podutetničke vode, konkretno one za EU fondove. ‘Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi’, napisao je Maras

Bivši SDP-ovac koji je izbačen iz te stranke, Gordan Maras objavio je na Facebooku da pokreće svoj posao.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

– Dragi moji, život je nepredvidiv.

Prije nešto više od godinu dana mislio sam da ću još dugo biti u politici, zastupati vas i boriti se za bolju Hrvatsku i Zagreb. Nije ispalo tako. U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje.

Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku.

Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi.

Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio.

Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku.

Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje! – napisao je u Facebook objavi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)