MAMIĆ IZAZVAO STOTINE KOMENTARA: ‘Zdravko, kad će ono gostovanje, to smo već dogovorili!’

Dinamo je jučer pobjedom nad West Hamom u Londonu osigurao nastup u eliminacijskoj fazi Europske lige. Ove sezone s promijenjenim formatom tog natjecanja, zagrebački Plavi borit će se za ulazak u osminu finala, a novu europsku prepreku pokušat će preskočiti u dvije utakmice koje su na rasporedu 17. i 24. veljače.

Dok Dinamovi navijači slave europski uspjeh, tom slavlju pridružio se i Zdravko Mamić, koji je u objavi na svojoj stranici na Facebooku objavio grafiku s fotografijom na kojoj je u Dinamovom dresu u Londonu na terenu Luka Ivanušec, a vidi se i završni rezultat, 1:0 za zagrebačke Plave.

Uz ovo su tri ’emojija’, jedan koji svima pokazuje da šute, plavo srce i trofej.

 

Komentari pljušte

Nakon svoje objave kojom slavi Dinamovu pobjedu i poručuje svim kritičarima da zatvore usta, Mamić je privukao sad već više od 600 komentara. Puno njih je pohvalno, a tu je i jedan podsjetnik na dogovor koji je svojedobno pao. ‘Zdravko kad će ono obećano gostovanje Dinama u Gradićima. To smo još u Mariji Bistrici dogovorili’, stoji u komentaru.

Zazivaju se pojačanja

Dosta komentatora ispod objave na Facebooku nazvalo je Mamića tatom u svojim pohvalama, a uz pozdrave i čestitke, ima i želja.

U komentarima se traži da se Dinamo pojača, s pitanjima kad će stići novi igrači i molbama da se nešto pokrene u dovođenju novih igrača već ove zime.