MAMIĆ IMA NOVU METU: ‘Saznao sam da komunizam nije mrtav!’

Zdravko Mamić ponovno se oglašava na Facebooku, a teme su ponekad nogometne, kao što je to napravio osvrćući se na zbivanja u Hajduku.

Tema nije bio poraz splitskih Bijelih koji se danas dogodio u Koprivnici, nakon čega je u komentarima navijača Hajduka na Facebooku bilo i želje da se ode u Međugorje, gdje se već neko vrijeme nalazi i Mamić.

Zbog ‘edukacije mladih’, kako stoji u Mamićevoj novoj objavi, stigao je osvrt na Hajdukov plan otkriven u klupskoj strategiji za razdoblje 2021. – 2027., što su u Splitu predstavili ranije ovog tjedna. Čemu to i kakva je od toga korist, Mamić piše da ne razumije.

 

Iznenadilo ga što je vidio

‘Prije dva dana sam saznao da komunizam nije mrtav i da se u 2021. godini još uvijek donose petoljetke i to ni više ni manje na području uspjeha u sportu. Ne organizacije, ne financija, nego uspjeha’, napisao je Mamić.

Potom je ponudio savjet podsjećajući da je on u Dinamu svojedobno obećao 10 naslova u nizu i to obećanje ostvario, a uspjesi koji su stizali su, kako smatra, takvi da ih planovi poput onog Hajdukovog ne bi ostvarili u 40 godina.

 

‘Živi posao 24 sata dnevno’

‘Manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova, stvari se mijenjaju iz minute u minutu, svi vi odrasli na internetu to znate. Uspjeh dolazi samo ako ste onaj koji svoj posao živi 24 sata dnevno, 365 dana u godini!’, piše Mamić, nudeći svoj savjet i pogled na stvar.

Kad uspjeha bude, Mamić tvrdi da će ga drugi pokušati omalovažiti. Za kraj, malo je pisao o vanzemaljcima u kontekstu recepta za uspjeh i gledanja izvan okvira, a poentirao je da su petoljetke za vremensku prognozu, količinu UV zračenja i kvalitetu zraka za ljude koji imaju vremena za takve stvari.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)