Konobarica je dobila veliku napojnicu od gosta, ali i poruku koja ju je jako uznemirila…

Na računu je ostavio i svoj broj, no ona ga je zatamnila prije objave fotografije računa na Redditu. Mnogi su joj poručili da baci taj račun i prozvali takav potez uznemiravanjem

Nepoznati muškarac ostavio je konobarici napojnicu od 1000 dolara, odnosno od oko 6300 kuna, no to ju nije oduševilo zbog poruke koju je dodao na račun. 

Naime, njegov račun je ukupno ispao 128,89 dolara, a na to je dodao još 1000 dolara napojnice uz poruku: ‘Lijepe bradavice, princezo. Nazovi me’.

https://i.redd.it/cb47eb439wk71.jpg

Na računu je ostavio i svoj broj, no ona ga je zatamnila prije objave fotografije računa na Redditu. Mnogi korisnici Reddita su joj poručili da baci taj račun i prozvali takav potez uznemiravanjem. Neki su pak bili drugačijeg mišljenja i tvrdili su da im ovakva poruka ne bi toliko zasmetala. 

– Koliko god ovo bilo jezivo, bila bih polaskana. Kompliment i dobra napojnica. Ipak ga ne bih nazvala – napisala je jedna korisnica, a još je nekoliko njih navelo kako im takva poruka ne bi smetala ako dolazi uz napojnicu od 1000 dolara, piše Daily Mail

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)