Izlazi šesti nastavak filma ‘Sam u kući’, hoće li biti uspješan kao original?

Reakcije na film ‘Home Sweet Home Alone’, koji je u petak započeo s emitiranjem na streaming platformi Disney+, podijeljene su. Pojedini tvrde da je samo jedan film pravi, a drugi će ipak dati šansu ovoj komediji

Kada pomislimo na Božić i na praznike koji nam uskoro dolaze, jedna od glavnih asocijacija je kultni film ‘Sam u kući’. Obiteljski film koji prati ‘vragolastog’ dječačića Kevina kojega je utjelovio Macaulaya Culkina.

POGLEDAJTE TRAILER:

Naime, nije strana vijest kako je na streaming platformi Disney+ izašao šesti dio franšize ‘Home Sweet Home Alone‘, koji je svojevrsni remake prvog, originalnog filma.

24sata

 

Radnja ponovno prati avanture dječaka koji je greškom roditelja ostao sam u kući za božićne blagdane. Ovoga puta njegovi roditelji otputuju u Japan, dok su u prvom, originalnom dijelu otišli na put u Francusku. Dječaka po imenu Max utjelovila je zvijezda komedije ‘Jojo Rabbit’, Archie Yates.

24sata

 

Dječak uživa u slobodi dok se očajna obitelj pokušava vratiti sinu kojega su ostavili samoga kući. Njegovo uživanje prekidaju mu provalnici koje sada glume Rob Delaney i Ellie Kemper i koji će tako prisiliti Maxa da bude vrlo snalažljiv u obrani svog doma.

24sata

 

U traileru koji je objavio Disney+ pojavljuje se i Devin Ratray koji je u originalu glumio Kevinovog brata, a koji se u novom filmu pojavljuje kao policajac.

24sata

 

Reakcije na film koji je u petak započeo s emitiranjem su podijeljene, a mnogi smatraju kako ova komedija neće postati slavna kao što je njegov original.  Već na samom trailer za film, koji je objavljen na platformi YouTube, 92 tisuće korisnika video je označio s oznakom ‘Ne sviđa mi se’.

‘Archie Yates ne odgovara ovoj ulozi’, ‘Žao mi je kako su uništili ovaj klasik’, ‘Ništa ne može zamijeniti one verzije filma u kojima je glumio Macaulay Culkin. To su bili najbolji filmovi’- glasili su samo neki od komentara ispod trailera za film koji se počeo prikazivati.

 

24sata.hr