IVANA PARADŽIKOVIĆ SE VRAĆA PRED KAMERE? Sve su glasnija šuškanja o novoj emisiji popularne voditeljice!

Nakon što je ranije ove godine naprasno otišla s Nove TV pa magistrirala odnose s javnošću, Ivana Paradžiković spremna je za nove poslovne izazove. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, uskoro će početi raditi na novom televizijskom kanalu koji će biti predstavljen na nadolazećem Weekend Media Festivalu u Rovinju.

Više izvora potvrđuje da će Ivana Paradžiković biti zvijezda novog regionalnog TV kanala koji će se emitirati u ponudi telekomskih operatera, nešto poput N1 televizije, dodaje Slobodna. Tamo će voditi emisiju sličnu “Provjerenom”.

Cijela će priča navodno biti predstavljena na nadolazećem Weekend Media Festivalu koji se od 23. do 26. rujna održava u Rovinju. Podsjetimo, riječ je o najvećem zbivanju medijskih djelatnika na ovim prostorima, a uz panele, često se prezentiraju i novi projekti.

Ivana Paradžiković nije htjela prokomentirati ova saznanja, rekavši da će progovoriti “kad za to dođe vrijeme”. Očekivano, s obzirom na turbulentnu poslovnu godinu koja je iza nje – na proljeće je otišla s Nove TV na kojoj je radila od 2003. godine. U osamnaest godina dobila je brojne nagrade i priznanja, najviše zahvaljujući angažmanu u popularnoj emisiji “Provjereno”.

//www.instagram.com/embed.js

dnevno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)