Idući koncert ‘Progledaj srcem’ održat će se na stadionu Maksimir

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u regiji “Progledaj srcem”, na kojem pjevaju i sviraju najveća imena domaće duhovne glazbe, održat će se 4. lipnja 2022. godine u 20 sati na zagrebačkom stadionu “Maksimir”, objavila je Laudato televizija.

To je šesti “Progledaj srcem”, čija je organizacija u “Areni Zagreb” zbog epidemiološke situacije 2020. god. morala biti odgođena. Sada se “Progledaj srcem” vraća još jači i veći na otvorenome, gdje će desetci tisuća ljudi biti ujedinjeni u slavljenju i molitvi.

“Presretni smo i uzbuđeni što će se ovaj spektakl zajedništva, radosti i ljubavi prema Gospodinu održati na stadionu. To je prilika da nas bude još više zajedno. ‘Progledaj srcem’ više je od koncerta, jer na njemu se mijenjaju srca. To saznanje pomaže nam u ovako zahtjevnoj organizaciji u koju su uključeni brojni volonteri, i pokazuje nam svima da Bogu ništa nije nemoguće!”, izjavila je glavna organizatorica koncerta Ksenija Abramović.

Kako javlja Laudato, ulaznice će biti u prodaji od 24.  studenoga, a moguće ih je nabaviti putem servisa Ulaznice.hr te na prodajnim mjestima Laudato TV-a, u galeriji Laudato te Molitvenoj zajednici “Srce Isusovo”. U ranoj prodaji ulaznice su dostupne već od 100 kuna za sjevernu i južnu tribinu, 120 kuna za travnati teren te 140 kuna za zapadnu tribinu.

Onima koji su kupili karte za neodržani koncert 2020. god., organizacija koncerta “Progledaj srcem” zahvaljuje na podršci te ih poziva da ih zamijene po istoj cijeni putem e-pošte: podrska@ulaznice.hr i telefonskim pozivom na broj: 01/7888-592.

Koncert će se održati prema svim pravilima aktualnih epidemioloških mjera.