HGSS objavio kako su spašavali ženu na Krku: ‘Bila je iscrpljena i dezorijentirana, ozlijeđena’

Odmah po dojavi na teren je izašlo 12 članova HGSS stanice Rijeka sa tri vozila. Pružili su joj medicinsku pomoć, nakon čega je uslijedio transport nosiljkom do ceste gdje su je predali Hitnoj pomoći

Hrvatska gorska služba spašavanja, stanica Rijeka, obavila je na svom Facebooku fotografije spašavanja misteriozne žene na Krku. Podsjetimo, radi se o ženi staroj otprilike 60 godina i tečno govori engleski, no ne zna tko je niti kako je završila na obali. 

Kako javlja HGSS, poziv za pomoć je došao u 9 ujutro. Par koji je sa ženom uspostavio kontakt bio je na manjem plovilu u blizini plaže, ali joj nisu mogli prići. Za 24sata progovorili su o dramatičnim satima

24sata

HGSS u priopćenju navodi kako su ženu zatekli iscrpljenu s lakšim tjelesnim ozljedama. Bila je dezorijentirana. Odmah po dojavi na teren je izašlo 12 članova HGSS stanice Rijeka sa tri vozila. Pružili su joj medicinsku pomoć, nakon čega je uslijedio transport nosiljkom do ceste gdje su je predali Hitnoj pomoći. Akcija je završila nešto poslije 11 sati. 

Podsjetimo, o ženi na Krku su se raspisali i svjetski mediji, no informacija o njezinom identitetu zasad još uvijek nema.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)