Gradonačelnik iz BiH se drogira? Objavljene uznemirujuće fotografije

Novinar Slobodan Vasković je na svom blogu objavio šokantne fotografije gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića, a na kojima se vidi kako se Pavlović drogira tabletama, spava pored wc školjke i povraća.

Na objavljivanje ovih fotografija je reagirao i zastupnik Nebojša Vukanović koji je istaknuo kako Pavlović ne može voditi računa o sebi, a kamoli o Prijedoru.

Očigledno je da je Pavlović ovisnik koji se drogira tabletama, možda i još nekim drugim narkoticima, osoba s posebnim potrebama koja ne može voditi računa o sebi, a ne o Prijedoru, jednom od tri najveća grada Republike Srpske, piše Vukanović na svom blogu te dodaje:

Šteta što nedavno, prilikom uzimanja uzoraka kisika iz prijedorske bolnice, nisu uzeti uzorci krvi i gradonačelnika Prijedora, da bi se utvrdilo je li na ekstaziju, speedu, LSD-ju, kokainu, heroinu ili marihuani, jer bi to pomoglo njegovo liječenje i odvikavanje od teških droga.

Vukanović je pozvao Pavlovića da odmah danas podnese ostavku.

Ako danas ne podnese ostavku, Pavlovića odmah, tijekom ovog tjedna, Skupština grada Prijedora treba smijeniti, opozvati i smjestiti u neku specijalističku Ustanovu za odvikavanje i liječenje bolesti ovisnosti, jer on ne može voditi računa o sebi, a ne gradu na čijem se čelu, nažalost, nalazi, zaključio je Vukanović.

O svemu su se oglasili iz gradonačelnikova ureda. U izjavi za Avaz kazali su sljedeće:

Poštovani, gradonačelnik danas, kao prethodnih dana i mjeseci radi aktivno i svoje redovne obveze izvršava, što govore brojni realizirani projekti, kao i događaji organizirani u Prijedoru. Za sve što je vezano za posao, stojimo vam na raspolaganju, a po pitanju dječijih igrica i spinova koji se već duže vrijeme pripremaju i objavljuju, oglasit ćemo se sutra priopćenjem za javnost, naveli su.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)