Dvojica u Oroslavju se brutalno mlatili ispred mesnice pred šokiranim prolaznicima

Sve je počelo svađom, odnosno deranjem unutar kafića, a potom su dvojica muškaraca na ulici odlučili ”riješiti probleme” između sebe

Na društvenim mrežama širi se snimka iz Oroslavja na kojoj se dvojica sredovječnih muškaraca brutalno mlate na ulici usred bijela dana. Kako su napisali u Facebook grupi ‘Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska’, gdje je snimka i objavljena, do tučnjave je došlo u petak u popodnevnim satima. 

Video možete pogledati OVDJE.

Naime, sve je krenulo svađom i vikanjem unutar kafića, a potom je situacija eskalirala u fizički sukob gdje se dvojac bez zadrške mlatio ispred kafića i obližnje mesnice, na zaprepaštenje slučajnih prolaznika.

U jednom trenutku, jedan od njih otrčao je unutar kafića, a zatim je treći muškarac stao na ulaz i pokušao smiriti situaciju dok je drugi muškarac vikao prvom da izađe van kako bi ”riješili” problem. Što se dalje dogodilo, nije poznato. 

Kontaktirali smo i PU Krapinsko-zagorsku koja nam je rekla da nije dobila dojavu o tučnjavi, no da temeljem objava na društvenim mrežama utvrđuju sve okolnosti. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)