ĐOKOVIĆU PRIJETI DISKVALIFIKACIJA!? Mogao bi biti izbačen s turnira u New Yorku zbog jedne stvari?

Srpska tenisačica Olga Danilović sat vremena prije dvoboj s Naomi Osaka morala se povući s turnira zbog, kako je navela, “problema s virusom”.

Istaknula je kako ima problema s virusom, ali da to nije korona virus, a jedan od glavnih kritičara Novaka ĐokovićaBen Rotenberg, upozorio je na vjerojatan kontakt Olge i Novaka na US Openu.

“Povlačenje Danilović je medicinskih razloga. Čekamo daljnja objašnjenja, ali je vrijedno napomenuti da je objašnjenje korišteno i za Simona, koji je bio u kontaktu sa zaraženim koronom”, napisao Rotenberg pa napomenuo:

“Ako je to slučaj, čovjek se pita da li je čovjek koji juri Grand slam mogao biti pogođen time”, maliciozno je napisao novinar.

Bliski kontakt

Naveo je da su igrači koji su u “bliskom kontaktu” sa zaraženim i nisu cijepljeni bili diskvalificirani s turnira. To pretpostavlja kako Novak nije cijepljen, iako to nikada nije rekao, niti postoje informacije da li je najbolji tenisač na svijetu cijepljen.

“Teška situacija za Danilović uoči najvećeg meča karijere, nadam se da nije ozbiljna bolest, a Đoković je toliko bolji od svih ostalih da je pravilo u slučaju korona virusa njegova jedina prijetnja kada je u pitanju US Open”, napisao je Rotenberg.

Zatim je podsjetio da je Novak pohvalio Olgu i kako joj je neka vrsta mentora i stoga pretpostavlja, da ako bi se ispostavilo da je Olga imala korona Novak bi mogao biti diskvalificiran.

“Unatoč Novakovom nevjerojatnom profesionalizmu, ostavio se sam ranjiv i u situaciji da bi mogao završiti US Open ako nije cijepljen”, završio je Rotenberg.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)