‘ČETIRI PUTA SU MI ODUZELI DOZVOLU!’ Momčilo Otašević priznao ‘vozačke grijehe’, evo što je skrivio!

Povodom početka nove sezone serije “Dar Mar” u kojoj glumi policajca Nina, glumac Momčilo Otašević za Gloriju je progovorio o svojim prometnim iskustvima te priznao da je u mladim danima bio, najblaže rečeno, problematičan vozač.

“Četiri puta su mi oduzeli vozačku na dva mjeseca zbog prebrze vožnje. Sve sam ih zaradio tijekom studija glume u Cetinju jer sam uvijek žurio s predavanja na probe pa na snimanja. Jednom sam samo pola sata nakon što sam dobio vozačku natrag bio kažnjen i ponovno mi je oduzeta”, priznao je Otašević.

Stvari su se, kaže, ipak popravile – prometnu kaznu nije dobio punih osam godina. Za volan je, otkriva, prvi put sjeo kad mu je bilo deset godina, u trećem razredu osnovne škole.

//www.instagram.com/embed.js

“Djed i otac su me vodili po crnogorskim putevima i poligonima. Stavili bi na sjedalo par debljih knjiga da mogu dohvatiti volan kako treba i učili me, meni je zapravo pravo polaganje bio mačji kašalj!”, rekao je Otašević.

Uz poslovna uzbuđenja, kojih uz novu sezonu serije Nove TV ima i u području filma, Otašević “posla preko glave” ima i doma – sa suprugom Jelenom Perčin krajem prošle godine je dobio sina Jakšu, što uz trogodišnju Mašu znači kuću punu smijeha, ali i obveza.

dnevno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)