CECA LEŽI NA MILIJUNIMA! Srbi pucaju od ponosa! Zarađuje i kad spava

Srpska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović oborila je sve rekorde kada je riječ o zaradi od pregleda pjesama na You Tubeu pa je tako od 2012.godine do danas zaradila toliko da može kupiti čak osam stanova u Beogradu, javljaju srbijanski mediji.

Kako navode, Ceca je prva na ovoj platformi među njihovim estradnjacima prešla milijun pratitelja što joj je dodatno podiglo zaradu pa slijedom toga na ovoj društvenoj mreži može postavljati reklame, dok na godišnjem nivom zaradi oko 100.000 eura.

Riječ je o toliko unosnom poslu da Ceca zarađuje i kada spava.

//www.instagram.com/embed.js

“’You Tube na kraju svake godine isplaćuje izvođače jer je tako lakše nego da se novac prebacuje svakog mjeseca, Ceca na pjesmama ima u prosjeku od deset do 40 milijuna pregleda zbog čega drži record na našim prostorima’’, prepričavaj  mediji u Srbiji izvore bliske pjevačici.

Njena najslušanija pjesma na ovom kanalu Trepni do danas ima 76 milijuuna pregleda dok se najviše slušaju novi albumi.

“Hit je i snimka sa njene svadbe koja je pregledana više od dva milijuna puta. Video koji je snimljen 1995. godine kada su se Ceca i pokojni Željko Ražnatović Arkan vjenčali među klipovima je koji se najviše komentiraju”, kažu na srpskim medijima te naglašavaju da Ceca na kanalu ima čistu zaradu jer ni sa kime ne dijeli prihode, određeni iznos daje samo osobama koje vode njene društvene mreže.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)