BRUTALNO UBOJSTVO KOJE JE ŠOKIRALO SRBIJU: Otkriveni detalji života oca obitelji Đokić, iza ubojstva stoji organizirani kriminal?

Nakon stravičnog ubojstva obitelji Đokić Srbija je još uvijek u šoku. U subotu su pronađena tijela, a srpski mediji pišu kako policija još uvijek istražuje motiv i radi na otkrivanju počinitelja

Tijela supružnika Gorana (57) i Gordane (56) i njihove kćeri Lidije (25) Đokić su pronađena u subotu, nedaleko od zapaljenog automobila Pasat kod sela Tešice, u okolici Aleksica.

U potragu su bili uključeni i helikopteri, a zapaljeni pasat je pronađen u šumi, tako skriven da ga helikopteri nisu mogli vidjeti. Tijela nesretne obitelji kad su pronađena bila prekrivena granjem.

Đokići su posljednji put viđeni prošle nedjelje, kada su snimljeni nadzornom kamerom, ali nakon ponoći tog dana izgubio im se svaki trag.

Preminuli Goran Đokić je bio vlasnik mjenjačnice, a njegovi rođaci kažu da je i ranije imao problema s raznim “mutnim tipovima” te je bio meta napada, pišu srpski mediji koji nagađaju da bi iza napada mogao biti organizirani kriminal jer, kako pišu, “gotovo nemoguće da jedan čovjek izvede ovako monstruoznu otmicu i ubojstvo”.

Posuđivao novac uz kamatu

Mediji spominju kako je posuđivao novac uz kamatu, ali sam nije bio uključen u nikakve kriminalne aktivnosti. U ovom trenutku se zna da je nepoznatom muškarcu posudio 15.000 eura, ali ne postoje nikakvi dokazi da je ta posudba povezana s ubojstvom obitelji.

Goran je jednom bio napadnut u zasjedi koja je bila postavljena ispred obiteljske kuće kada su ga i fizički napali, a u drugoj prilici se našao na nišanu pištolja u ruci drugog napadača.

Poligrafsko ispitivanje

Mediji neslužbeno doznaju da će policija poligrafom ispitati rodbinu, prijatelje i poznanike obitelji Đokić kako bi provjerili istinitost informacija koje su davali tijekom tjedna u kojem je trajala potraga za nestalima.

Srpski mediji navode kako je jako čudno što baš nitko od njih nije rekao ništa što bi moglo pomoći u otkrivanju tajne tko je ubio obitelj.

Također, još uvijek nisu pronađeni mobiteli nijednog člana obitelji Đokić te policija još uvijek traga za njima. Goranu i njegovoj kćeri Lidiji mobiteli su isključeni u tri sata ujutro onoga dana kada su nestali.

Na terenu su i brojne forenzičke ekipe koje pregledavaju teren kako bi pronašli dokaze i time rasvijetlili teško trostruko ubojstvo koje je šokirali cijelu Srbiju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)