Brijesni Gabrijele Žalac nasrnuo na novinara Hedla. Pogledajte trenutak kad je krenuo prema njemu

Telegramovi reporteri nalaze se ispred kuće obitelji Žalac gdje upravo traje pretraga. Ministričin suprug vikao: ‘Hedl, znam sve o vama, zapalite svijeću!’

Kako je službeno potvrđeno iz Ureda europskog javnog tužitelja, danas je uhićena bivša ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac. U trenutku dok ovo pišemo, Telegramov novinar Drago Hedl i fotoreporter Vjekoslav Skledar nalaze se u Vinkovcima, ispred kuće obitelji Žalac, gdje traje policijska pretraga.

Oko podneva, policajci su započeli pretragu dva automobila parkirana ispred kuće bivše ministrice, Mercedesa i Peugeota očito u vlasništvu obitelji Žalac. U tom trenutku, kroz vrata je izašao suprug bivše ministrice, Mario Žalac.

Počeo je vikati prema okupljenim novinarima: “Hvala vam svima!”, “Hvala vam svima!” i tada se posebno obratio Telegramovom reporteru. “Gospodine Hedl, kako ste? Kako ste?! Znam sve o vama, Hedl! Imate vi problem drugi! Zapalite svijeću za Sisvete!”. U tom trenutku krenuo je prema novinarima, ali su ga policajci zadržali i potom je ušao u kuću.

Policajci drže supruga bivše ministriceVJEKOSLAV SKLEDAR/TELEGRAM

Mario Žalac za vrijeme pretrage automobila

Mario Žalac obraća se Dragi HedluVJEKOSLAV SKLEDAR/TELEGRAM

Policajci pretražuju jedan od automobila

Telegram.hr