Baš ih volimo: Deset filmova u kojima ćete uživati dok vani pada kiša

Toplo i sunčano ljeto je divno, ali kada se tu i tamo dogodi kišni dan nema razloga za žaljenjem. I kišni dani, pa čak i kišni ponedjeljci, imaju neku svoju draž.

Između ostalog, savršena su prilika za zavaliti se u kauč u uživati u filmu – i to u nekom koji je kao stvoren za kišni dan. Mi smo u nastavku izvojili deset filmova koji će vma popraviti raspoloženje i učiniti kišni ponedjeljak manje tmurnim.

1. Dnevnik Bridget Jones

Bridget Jones (Renee Zelweger) ima 32 godine, slobodna je, šarmatna, brine oko kilograma i mašta o zgodnom šefu, Danielu Cleaveru. Na zabavi koju organiziraju njezini roditelji susreće poznanika iz djetinjstva, Marka Darcyja… Radnju vjerojatno znate, ali ovaj film vrijedi pogledati još koji put.

2. Kad je Harry sreo Sally

Jedna od najpopularnijih romantičnih komedija sviha vremena stvorena je za kišne ponedjeljke. Meg Ryan i Billy Crystal savršeno su odigrali Sally i Harryja, dvoje prijatelja koji se napolsjetku zaljubljuju.

3. Jerry Maguire

Ova netipična komedija s Tomom Cruisom i Renee Zellweger točno je ono što trebate na jedan kišni dan. Film je pun smiješni, nježnih i romantičnih trenutaka i likova, a i nakon više od 20 godina od izlaska jednako je šarmantan.

4. Forrest Gump

Postoji li uopće netko tko ne voli priču o Forrestu Gumpu? Tom Hanks sjajno je odglumio ispodprosječno inteligentnog, ali beskrajno karizamtičnog mladića s američkog juga čiji je život ispunjen neobičnim situacijama, koji nam baš svaki put popravlja raspoloženje.

5. Harry Potter franšiza

Ako ste fan čarobnjaka Harryja Pottera onda će kišni ponedjeljak postati bolji gledanjem nekog od filmova iz franšize. Odaberite svog favorita i uživajte u pustolovinama učenika Hogwartsa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)