Aligator iskočio iz vode i zgrabio dron, počeo se gušiti u velikoj količini dima

U Nacionalnom parku Everglades nije dopušteno upotrebljavati dronove, a neki su korisnici zaprijetili da će to prijaviti upraviteljima parka

Isprobavajući svoj novi dron, žena se previše približila aligatoru u Nacionalnom parku Everglades, u Floridi, a on je iskočio iz vode i zgrabio ga. 

Dev H. Langer objavila je na TikToku snimku koja prikazuje aligatora kojemu, nakon što je ugrabio dron, iz usta izlazi velika količina dima. Životinja se počela gušiti, navodi Lad Bible. 

“Pokušali smo se približiti i mislili smo da će dron odletjeti”, napisala je Dev uz video koji je postao viralan i prikupio tisuće pregleda.

Mnogi korisnici TikToka zabrinuli su se za zdravlje životinje.  “On će 100 posto umrijeti ako je pojeo bateriju. To je litij i reagira s vodom, sagorjet će”, napisao je jedan korisnik. 

“Nije smiješno ako dim izlazi iz litijeve baterije”, dodao je drugi. Dev je navela kako je aligator nakon incidenta bio dobro, no da je izgledao gladno kao i prije.  U Nacionalnom parku Everglades nije dopušteno upotrebljavati dronove pa su neki korisnici zaprijetili da će to prijaviti upraviteljima parka. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)